Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene mobiliteit op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse

Algemene tevredenheid : 16.04/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.85
Volgende wagen : 81.11% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 434 beoordelingen

Mercedes-Benz C-Klasse

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Confort
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 25.21 %
  • Probleem motor 13.85 %
  • Probleem ophanging 13.02 %
Dashboard
  • Comfort 8.12/10
  • Prestaties 7.88/10
  • Onderhoud 7.3/10
  • Kost 6.75/10
  • Betrouwbaarheid 8.31/10
  • Gebruiksgemak 8.17/10
  • Verbruik 6.97/10
  • Veiligheid 8.5/10
  • Uitrusting 6.85/10
  • Wegligging 8.03/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Mercedes-Benz C-Klasse (N.M.)
Algemene tevredenheid : 13.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz C-Klasse (N.M.)

Mercedes-Benz C-Klasse Berline
Algemene tevredenheid : 15.79/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz C-Klasse Berline

Mercedes-Benz C-Klasse Break
Algemene tevredenheid : 15.99/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.87
Volgende wagen : 77.71% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz C-Klasse Break

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.38
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé

Mercedes-Benz C-Klasse Sportcoupé
Algemene tevredenheid : 15.79/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.71
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz C-Klasse Sportcoupé

Mercedes-Benz Klasse C Berline
Algemene tevredenheid : 16.19/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.86
Volgende wagen : 83.26% van de eigenaars van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz Klasse C Berline

Mercedes-Benz Klasse C Break
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mercedes-Benz Klasse C Break

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken