Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse

Algemene tevredenheid : 16.46/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.57
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 330 beoordelingen

Mercedes-Benz E-Klasse

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 28.63 %
  • Probleem motor 14.52 %
  • Probleem ophanging 13.71 %
Dashboard
  • Comfort 8.64/10
  • Prestaties 7.99/10
  • Onderhoud 7.23/10
  • Kost 6.85/10
  • Betrouwbaarheid 8.53/10
  • Gebruiksgemak 8.38/10
  • Verbruik 6.95/10
  • Veiligheid 8.82/10
  • Uitrusting 7.24/10
  • Wegligging 8.2/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Mercedes-Benz E-Klasse Berline
Algemene tevredenheid : 16.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.5
Volgende wagen : 25% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz E-Klasse Berline

Mercedes-Benz E-Klasse Break
Algemene tevredenheid : 16.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.01
Volgende wagen : 81.52% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz E-Klasse Break

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.5
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé
Algemene tevredenheid : 17.1/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.19
Volgende wagen : 95.24% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Mercedes-Benz Klasse E Berline
Algemene tevredenheid : 16.49/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.39
Volgende wagen : 84.65% van de eigenaars van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz Klasse E Berline

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken