Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Opel Astra

Algemene tevredenheid : 14.65/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 55.71% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 359 beoordelingen

Opel Astra

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Design
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.29 %
  • Probleem motor 23.34 %
  • Probleem naverkoop/garantie 10.81 %
Dashboard
  • Comfort 7.11/10
  • Prestaties 6.75/10
  • Onderhoud 6.56/10
  • Kost 6.71/10
  • Betrouwbaarheid 7.31/10
  • Gebruiksgemak 7.76/10
  • Verbruik 6.2/10
  • Veiligheid 7.73/10
  • Uitrusting 7.36/10
  • Wegligging 7.6/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Opel Astra 3d
Algemene tevredenheid : 14.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra 3d

Opel Astra 5d
Algemene tevredenheid : 14.89/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.41
Volgende wagen : 57.46% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra 5d

Opel Astra Cabriolet
Algemene tevredenheid : 15.27/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.05
Volgende wagen : 81.82% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra Cabriolet

Opel Astra GTC
Algemene tevredenheid : 14.85/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 53.66% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra GTC

Opel Astra Sports Sedan
Algemene tevredenheid : 10.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5

Opel Astra Sports Sedan

Opel Astra Sports Tourer
Algemene tevredenheid : 14.41/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.24
Volgende wagen : 54.62% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra TwinTop
Algemene tevredenheid : 14.88/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.4
Volgende wagen : 58.33% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra TwinTop

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken