Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Bekijk

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Opel Astra

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Design
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.29 %
  • Probleem motor 23.34 %
  • Probleem naverkoop/garantie 10.81 %
Dashboard
  • Comfort 7.1/10
  • Prestaties 6.74/10
  • Onderhoud 6.55/10
  • Kost 6.71/10
  • Betrouwbaarheid 7.3/10
  • Gebruiksgemak 7.76/10
  • Verbruik 6.19/10
  • Veiligheid 7.72/10
  • Uitrusting 7.35/10
  • Wegligging 7.59/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Opel Astra 3d
Algemene tevredenheid : 14.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra 3d

Opel Astra 5d
Algemene tevredenheid : 14.89/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.41
Volgende wagen : 57.46% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra 5d

Opel Astra Cabriolet
Algemene tevredenheid : 14.8/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.85
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra Cabriolet

Opel Astra GTC
Algemene tevredenheid : 14.85/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 53.66% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra GTC

Opel Astra Sports Sedan
Algemene tevredenheid : 10.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5

Opel Astra Sports Sedan

Opel Astra Sports Tourer
Algemene tevredenheid : 14.41/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.24
Volgende wagen : 54.62% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra TwinTop
Algemene tevredenheid : 14.88/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.4
Volgende wagen : 58.33% van de eigenaars van de Opel Astra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Astra TwinTop

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken