Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Volkswagen Amarok: opgefrist interieur

Geschreven door Laurent Norro op 27-05-2016

Volkswagen geeft zijn Amarok een verjongingskuur. De pick-up krijgt stilistische retouches en technische updates, maar is vooral luxueuzer dan ooit.

Tegen het eind van dit jaar zou de gefacelifte Volkswagen Amarok in de showrooms moeten staan. We wisten al dat zijn uiterlijk lichtjes zou evolueren en dat zijn motorenpalet uitgebreid zou worden met de komst van een 3.0-V6 TDI (226 pk), maar nu werd ook bevestigd dat zijn interieur beter afgewerkt zou zijn.

Verzorgde details 

Uit de officiële beelden van de constructeur blijkt ook dat dit niet gelogen is. Concreet zien we dat het centrale aanraakscherm en de ventilatiemonden voortaan gehergroepeerd zijn in één enkel blok. Bovendien zien we dat de ronde ventilatieopeningen aan de bovenkant van het dashboard plaatsgemaakt hebben voor meer vierkante. De stoelen kunnen elektrisch geregeld zijn alsook bekleed worden met nappaleer. Wat het comfort betreft, kondigt Volkswagen aan dat het de bestuurder en zijn passagier verwent met zogenaamde ergoComfort-stoelen, met uitgebreide verstelmogelijkheden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten