Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volkswagen Golf

Algemene tevredenheid : 15.87/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.29
Volgende wagen : 78.52% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 717 beoordelingen

Volkswagen Golf

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.48 %
  • Probleem motor 18.86 %
  • Probleem versnellingsbak 11.24 %
Dashboard
  • Comfort 7.54/10
  • Prestaties 7.61/10
  • Onderhoud 7.01/10
  • Kost 7.03/10
  • Betrouwbaarheid 8.15/10
  • Gebruiksgemak 8.25/10
  • Verbruik 7.29/10
  • Veiligheid 8.24/10
  • Uitrusting 6.87/10
  • Wegligging 8.09/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Volkswagen Golf Cabriolet
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.14
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Cabriolet

Volkswagen Golf VII 3d
Algemene tevredenheid : 15.81/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.78
Volgende wagen : 78.1% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VII 3d

Volkswagen Golf VII 5d
Algemene tevredenheid : 15.87/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.19
Volgende wagen : 78.97% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VII 5d

Volkswagen Golf III 3d
Algemene tevredenheid : 16.13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.63
Volgende wagen : 87.5% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf III 3d

Volkswagen Golf Plus
Algemene tevredenheid : 16.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.2
Volgende wagen : 81.03% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Plus

Volkswagen Golf Sportsvan
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Variant
Algemene tevredenheid : 15.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.01
Volgende wagen : 75.28% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant Alltrack
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Variant Alltrack

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken