Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volkswagen Polo

Algemene tevredenheid : 15.14/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.03
Volgende wagen : 74.51% van de eigenaars van de Volkswagen Polo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 204 beoordelingen

Volkswagen Polo

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 21.35 %
  • Probleem motor 19.27 %
  • Probleem ophanging 10.94 %
Dashboard
  • Comfort 7.06/10
  • Prestaties 7.33/10
  • Onderhoud 6.86/10
  • Kost 7.07/10
  • Betrouwbaarheid 7.88/10
  • Gebruiksgemak 8.13/10
  • Verbruik 7.12/10
  • Veiligheid 7.75/10
  • Uitrusting 6.37/10
  • Wegligging 7.65/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Volkswagen Polo
Algemene tevredenheid : 8/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 3d
Algemene tevredenheid : 14.49/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.34
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Volkswagen Polo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Polo 3d

Volkswagen Polo 5d
Algemene tevredenheid : 15.53/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.82
Volgende wagen : 73.6% van de eigenaars van de Volkswagen Polo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Polo 5d

Volkswagen Polo SUV
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.25
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Volkswagen Polo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Polo SUV

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken