Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Volvo V40: facelift voor 2016

Geschreven door David Leclercq op 24-02-2016

De Volvo V40 krijgt voor Genève een belangrijke update, waarmee hij in lijn gebracht wordt met de nieuwe stijl van het gamma. De volledig nieuwe opvolger van de V40 wordt in 2019 verwacht.

De V40, een van de populairste modellen van Volvo, krijgt voor dit jaar een update. De bedoeling is zijn stijl in overeenstemming te brengen met de nieuwe stijlcodes van het merk, die ingevoerd werden door de XC90, S90 en V90. De veranderingen zullen vooral betrekking hebben op de neus, met een meer vooruitstekend radiatorrooster en een lichtsignatuur die verwijst naar de hamer van de god Thor.

Meer personaliseerbaar

Het model zal ook uitgebreider gepersonaliseerd kunnen worden, met nieuwe kleuren die hun intrede doen, terwijl nieuwe toebehoren, zoals velgen, het aanbod ook vergroten, zoals bij de R-Design-versie van de XC90. De technologie aan boord evolueert eveneens met Volvo On Call, maar ook met een uitgebreidere connectiviteit en een betere stembediening. Op motorvlak zullen we binnenkort meer weten. Volvo kondigt enkel aan dat de CO2-uitstoot van de D2 teruggebracht wordt tot 89 g/km.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten