Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Corolla Sedan

Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.94
Volgende wagen : 81.25% van de eigenaars van de Toyota Corolla Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 16 beoordelingen

Toyota Corolla Sedan

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Verbruik
  • Merk
  • Defecten
  • Probleem versnellingsbak 21.43 %
  • Probleem electronica 21.43 %
  • Probleem slijtage buitenkant 14.29 %
Dashboard
  • Comfort 7.38/10
  • Prestaties 7/10
  • Onderhoud 8.5/10
  • Kost 7.75/10
  • Betrouwbaarheid 8.38/10
  • Gebruiksgemak 8.56/10
  • Verbruik 7.63/10
  • Veiligheid 8.13/10
  • Uitrusting 7.56/10
  • Wegligging 7.81/10

Beoordelingen van de verschillende Toyota Corolla Sedan modellen op de markt

Corolla Sedan (Generatie 11)
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6

Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan (Generatie 10)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.86
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de Toyota Corolla Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan (Generatie 9)
Algemene tevredenheid : 15.71/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.71
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de Toyota Corolla Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan (Generatie 8)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 20/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Toyota Corolla Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Sedan

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken