Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Corolla

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Met garantie
  • Defecten
  • Probleem versnellingsbak 19.67 %
  • Probleem electronica 13.93 %
  • Probleem remmen 12.3 %
Dashboard
  • Comfort 7.48/10
  • Prestaties 7.47/10
  • Onderhoud 7.91/10
  • Kost 7.24/10
  • Betrouwbaarheid 8.64/10
  • Gebruiksgemak 8.35/10
  • Verbruik 7.12/10
  • Veiligheid 8.04/10
  • Uitrusting 7.55/10
  • Wegligging 7.79/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Toyota Corolla 5d
Algemene tevredenheid : 15.79/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.03
Volgende wagen : 65.12% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla 5d

Toyota Corolla Berline
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Toyota Corolla Berline

Toyota Corolla Sedan
Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.94
Volgende wagen : 81.25% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Touring Sports
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Touring Sports

Toyota Corolla Verso
Algemene tevredenheid : 16.37/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.54
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Verso

Verkoop uw auto vandaag

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken