Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Corolla

Algemene tevredenheid : 16.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.24
Volgende wagen : 73.91% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 161 beoordelingen

Toyota Corolla

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Met garantie
  • Defecten
  • Probleem versnellingsbak 19.67 %
  • Probleem electronica 13.93 %
  • Probleem remmen 12.3 %
Dashboard
  • Comfort 7.48/10
  • Prestaties 7.47/10
  • Onderhoud 7.91/10
  • Kost 7.24/10
  • Betrouwbaarheid 8.64/10
  • Gebruiksgemak 8.35/10
  • Verbruik 7.12/10
  • Veiligheid 8.04/10
  • Uitrusting 7.55/10
  • Wegligging 7.79/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Toyota Corolla 3d
Algemene tevredenheid : 17.39/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 72.22% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla 3d

Toyota Corolla 5d
Algemene tevredenheid : 15.79/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.03
Volgende wagen : 65.12% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla 5d

Toyota Corolla Berline
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Toyota Corolla Berline

Toyota Corolla Sedan
Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.94
Volgende wagen : 81.25% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Touring Sports
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Touring Sports

Toyota Corolla Verso
Algemene tevredenheid : 16.37/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.54
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Verso

Toyota Corolla Wagon
Algemene tevredenheid : 16.43/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.85
Volgende wagen : 69.57% van de eigenaars van de Toyota Corolla zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Corolla Wagon

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken