Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Bentley Bentayga: de W12 is nog steeds van de partij

Geschreven door Sébastien Vanhouche op 12-08-2020

De Bentayga Speed van Bentley heeft ook recht op de recente facelift van het model, die is geïnspireerd op de looks van de Continental GT. Onder de motorkap verandert niets: de Bentayga Speed ontwikkelt nog steeds 635 pk en 900 Nm.

Na de facelift van de V8-versie van de Bentayga heeft nu ook de Speed-variant recht op een opfrisbeurt. Die ondergaat exact dezelfde behandeling als zijn broer met achtcilinder: nieuwe lichten geïnspireerd op die van de Continental GT, een hertekend radiatorrooster, nieuwe uitlaatpijpen en, vooral, een gemoderniseerd interieur met steeds grotere schermen.

W12

Omdat de Bentayga Speed de ‘sportieve’ versie is, krijgt hij nog een paar bijzondere koetswerkdetails zoals een eigen voorbumper of een grotere dakspoiler. Onder de motorkap verandert echter niets, en daar is ook niets mee. De biturbo-W12 ontwikkelt nog steeds 635 pk en 900 Nm aan koppel, dat beschikbaar is vanaf 1.500 o/m. De zesliter is gekoppeld aan een achttrapsautomaat en stuwt het geheel naar 100 km/u in 3,9 seconden. Hij haalt een top van 306 km/u. Neen, daar is echt niets mis mee…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten