Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wedstrijd / Win een exclusief 007-pakket, inclusief de Aston Martin DB5 van James Bond!

Geschreven door Klaas Janssens op 09-02-2022

Wij geven een exclusief 007-pakket weg, inclusief Aston Martin DB5 van James Bond! En er zijn ook 15 thuisboxen van 'No Time To Die' te winnen. Wat moet je doen?

Wedstrijd No Time To Die

Een onversaagde held, een vleugje romantiek en een gezonde dosis knalharde actie: de ingrediënten van een goede James Bond zijn bekend. In No Time To Die heeft de Britse geheimagent zich teruggetrokken op Jamaica om te genieten van zijn pensioen. Maar die rust blijkt van korte duur, want een oude vriend vraagt 007 om hulp: hij moet een ontvoerde wetenschapper redden uit de klauwen van een mysterieuze schurk.

Hoe deze langspeelfilm afloopt, moet je zelf maar ontdekken. En dat kan thuis, vanuit je luie zetel op je televisiescherm. Want op 16 februari verschijnt No Time To Die op dvd, Blu-ray en 4K Ultra HD. Inclusief een heleboel bonusmateriaal, zodat je vertrokken bent voor urenlang kijkplezier.

Wedstrijd!

Dankzij AutoGids kun je een gelimiteerd pakket van James Bond winnen, dat naast de film ook een miniatuurversie omvat van de Aston Martin DB5 waarmee de Britse geheimagent zo graag onderweg is. Wie naast die hoofdprijs grijpt, maakt nog kans op een van de 15 thuisboxen van No Time To Die. Stuur een mail met als onderwerp ‘Wedstrijd’ naar [email protected], met de naam van de acteur die James Bond in deze film vertolkt, je adres en je voorkeur (dvd, Blu-ray of 4K Ultra HD).

No Time To Die

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten