Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wedstrijd / Wedstrijd: Win tickets en VIP-passen voor Spa-Classic 2022

Na twee lange jaren wachten kan de Spa-Classic eindelijk zijn tiende verjaardag vieren op 20, 21 en 22 mei 2022. En wij feesten mee, want AutoGids verdeelt 50 dagtickets en 10 VIP-passen onder zijn lezers. Neem deel aan onze wedstrijd.

Spa-Classic 2022

Snuif de unieke sfeer van historische autoraces op langs het mooiste circuit ter wereld! In totaal kan het publiek van de Spa-Classic meer dan 300 racewagens bewonderen op de stands en in de paddocks om ze later door de (nieuwe) Raidillon te zien scheuren. In het hart van het circuit worden meer dan 1.000 collectiewagens tentoongesteld. Er is ook een handelaarsdorp met tal van vintage animaties.

En natuurlijk zijn er ook de traditionele wedstrijden by Peter Auto: de Endurance Racing Legends met GT's en prototypes uit de jaren 1990-2000, de berlines van de Heritage Touring Cup die nachtelijke wedstrijden in de traditie van de 24 uur van Spa-Francorchamps rijden, de Classic Endurance Racing- en Group C Racing-prototypes, de uitzonderlijke modellen van The Greatest’s Trophy, de GT’s van de Sixties’ Endurance en de Porsche’s van de 2.0L Cup.

Spa Classic by Patrick Payani

Wedstrijd!

De Spa-Classic wordt georganiseerd van 20 tot 22 mei 2022 en jij kan erbij zijn, want AutoGids verdeelt 50 dagtickets (geldig op de dag van je keuze) en 10 exclusieve VIP-passen onder zijn lezers. Neem deel aan onze wedstrijd: stuur een mail met als onderwerp ‘Wedstrijd’ naar [email protected], met de naam van de wagen die op de affiche staat en met je adresgegevens. Veel succes!

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten