Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Lifestyle / Lexus schenkt een LS 600h aan een honderdjarige

Geschreven door Laurent Norro op 27-04-2017

In Engeland heeft Lexus de honderdste verjaardag van één van zijn klanten wel erg opvallend gevierd. De man krijgt namelijk een unieke LS 600h cadeau.

Overzicht :

Lexus weet wel hoe het trouwe klanten moet bedanken. Daar kan een kranige Brit van meespreken. Barry High vierde onlangs zijn honderdste verjaardag en Lexus schonk hem voor die gelegenheid een LS 600h. Let wel: dit geschenk hangt niet samen met de respectabele leeftijd van de man en is ook niet toevallig. High is namelijk niet zomaar de eerste de beste klant. In de afgelopen 16 jaar heeft de man liefst 25 nieuwe modellen gekocht bij Lexus.

Uniek exemplaar

Concreet heeft de Japanse constructeur hem daarom een berline ter waarde van 120.000 euro geschonken die absoluut uniek is. De auto kreeg namelijk een striping en een plaatje dat verwijst naar de honderdste verjaardag van Barry High. Maar wie ongetwijfeld nog het meest van al van deze limousine met zijn hybride V8 van 460 pk zal genieten, is zijn chauffeur. High rijdt namelijk al een paar jaar niet langer zelf.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten