Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Peugeot Partner

Algemene tevredenheid : 14.31/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Peugeot Partner zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 105 beoordelingen

Peugeot Partner

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Binnenruimte
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem electronica 17.82 %
  • Probleem motor 15.84 %
  • Probleem naverkoop/garantie 14.85 %
Dashboard
  • Comfort 7.25/10
  • Prestaties 6.63/10
  • Onderhoud 6.68/10
  • Kost 6.91/10
  • Betrouwbaarheid 7.34/10
  • Gebruiksgemak 8.19/10
  • Verbruik 6.16/10
  • Veiligheid 6.99/10
  • Uitrusting 6.79/10
  • Wegligging 6.97/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Peugeot Partner 5d
Algemene tevredenheid : 14.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.59
Volgende wagen : 51.11% van de eigenaars van de Peugeot Partner zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot Partner 5d

Peugeot Partner Tepee 4d
Algemene tevredenheid : 13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Peugeot Partner zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot Partner Tepee 4d

Peugeot Partner Tepee 5d
Algemene tevredenheid : 13.93/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.41
Volgende wagen : 76.36% van de eigenaars van de Peugeot Partner zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot Partner Tepee 5d

Tests

Onze tests

Stockwagens Peugeot

Nieuwe peugeot in stock

Tweedehands Peugeot

Tweedehands peugeot partner

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken