Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Bekijk

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Renault Mégane

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Confort
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 28.91 %
  • Probleem slijtage binnenkant 21.33 %
  • Probleem motor 13.27 %
Dashboard
  • Comfort 7.68/10
  • Prestaties 7.39/10
  • Onderhoud 6.95/10
  • Kost 6.93/10
  • Betrouwbaarheid 7.62/10
  • Gebruiksgemak 7.95/10
  • Verbruik 7.16/10
  • Veiligheid 8.03/10
  • Uitrusting 7.76/10
  • Wegligging 7.83/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Renault Mégane
Algemene tevredenheid : 14.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.36
Volgende wagen : 57.14% van de eigenaars van de Renault Mégane zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Mégane

Renault Megane 5d
Algemene tevredenheid : 15.02/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.06
Volgende wagen : 56.06% van de eigenaars van de Renault Mégane zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Megane 5d

Renault Mégane Coupé
Algemene tevredenheid : 16.16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.24
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de Renault Mégane zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Mégane Coupé

Renault Mégane Coupé Cabriolet
Algemene tevredenheid : 16.27/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.27
Volgende wagen : 54.55% van de eigenaars van de Renault Mégane zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Mégane Coupé Cabriolet

Renault Mégane Grandtour
Algemene tevredenheid : 15.22/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.25
Volgende wagen : 63.64% van de eigenaars van de Renault Mégane zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Mégane Grandtour

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken