Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene auto's op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Skoda Fabia

Algemene tevredenheid : 14.99/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.86
Volgende wagen : 69.72% van de eigenaars van de Skoda Fabia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 109 beoordelingen

Skoda Fabia

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Verbruik
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 27.68 %
  • Probleem motor 12.5 %
  • Probleem ophanging 11.61 %
Dashboard
  • Comfort 6.69/10
  • Prestaties 6.95/10
  • Onderhoud 6.62/10
  • Kost 7.19/10
  • Betrouwbaarheid 7.76/10
  • Gebruiksgemak 8.16/10
  • Verbruik 7.17/10
  • Veiligheid 7.49/10
  • Uitrusting 6.91/10
  • Wegligging 7.16/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Skoda Fabia 5d
Algemene tevredenheid : 14.89/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.14
Volgende wagen : 65.96% van de eigenaars van de Skoda Fabia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia 5d

Skoda Fabia Combi
Algemene tevredenheid : 15.07/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.6
Volgende wagen : 72.88% van de eigenaars van de Skoda Fabia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia Combi

Skoda Fabia Sedan
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Skoda Fabia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia Sedan

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken