Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Renault Clio Grandtour

Algemene tevredenheid : 15.3/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.85
Volgende wagen : 70% van de eigenaars van de Renault Clio Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 20 beoordelingen

Renault Clio Grandtour

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Kofferinhoud
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 22.22 %
  • Probleem versnellingsbak 22.22 %
  • Probleem motor 11.11 %
Dashboard
  • Comfort 7.25/10
  • Prestaties 6.85/10
  • Onderhoud 7.25/10
  • Kost 7.55/10
  • Betrouwbaarheid 7.8/10
  • Gebruiksgemak 7.8/10
  • Verbruik 7.8/10
  • Veiligheid 7.75/10
  • Uitrusting 7.05/10
  • Wegligging 7.95/10

Beoordelingen van de verschillende Renault Clio Grandtour modellen op de markt

New Clio Grandtour (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 15.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Renault Clio Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault New Clio Grandtour

Clio Grandtour (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 15.28/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.72
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Renault Clio Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Clio Grandtour

Tests

Onze tests

Stockwagens Renault

Nieuwe renault in stock

Tweedehands Renault

Tweedehands renault

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken