Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Renault Clio

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Verbruik
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.72 %
  • Probleem motor 14.66 %
  • Probleem slijtage binnenkant 12.93 %
Dashboard
  • Comfort 7.1/10
  • Prestaties 7.11/10
  • Onderhoud 6.69/10
  • Kost 7.16/10
  • Betrouwbaarheid 7.55/10
  • Gebruiksgemak 7.82/10
  • Verbruik 7.19/10
  • Veiligheid 7.53/10
  • Uitrusting 7.04/10
  • Wegligging 7.73/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Renault Clio 3d
Algemene tevredenheid : 15.91/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 53.33% van de eigenaars van de Renault Clio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Clio 3d

Renault New Clio 5d
Algemene tevredenheid : 14.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.88
Volgende wagen : 67.57% van de eigenaars van de Renault Clio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault New Clio 5d

Renault New Clio 5d
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Renault Clio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault New Clio 5d

Renault Clio Estate
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Renault Clio Estate

Renault New Clio Grandtour
Algemene tevredenheid : 15.3/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.85
Volgende wagen : 70% van de eigenaars van de Renault Clio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault New Clio Grandtour

Renault Clio V6
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Renault Clio V6

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken