Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Editoriaal / Laat van u horen!

Geschreven door Alain Devos op 04-11-2020

Raken we nog altijd de juiste snaren? Grijp deze kans om het ons zelf eens te vertellen.

Edito Alain Devos (AutoGids)

Wie dit magazine regelmatig leest, en zeker wie geen enkel nummer mist, heeft ongetwijfeld al gemerkt dat we het grondig hebben opgefrist. Een opknapbeurt die een pak verder ging dan de meeste facelifts in onze nieuwspagina’s, ook al worden die door de autoconstructeurs vaak met veel toeters en bellen aangekondigd. AutoGids ziet er sinds 9 september niet alleen anders uit, we hebben ook onze gedetailleerde en vergelijkende tests nog aanzienlijk uitgebreid en leggen nu nog wat meer de focus op wat anno 2020 echt telt. Verder introduceerden we enkele nieuwe rubrieken, en we hebben ook voor de volgende maanden nog wel wat lekkers op de redactieplanken klaarliggen. We ontvingen al heel wat reacties op die vernieuwde AutoGids, zelfs meer dan we hadden durven dromen. Er waren wat kritische opmerkingen, waar we zeker rekening mee zullen proberen te houden, we kregen verschillende constructieve suggesties en we mochten toch ook flink wat felicitaties in ontvangst nemen. Die ons vanzelfsprekend enorm veel plezier doen.

Maar in deze – en misschien zelfs vooral in de autosector – enorm snel veranderende wereld, gaan we natuurlijk nooit op onze lauweren rusten. Zelfs geen halve dag, hoogstens eens de tijd nodig om een aflevering van De Slimste Mens ter Wereld uit te kijken. Waarna we voor het slapengaan toch nog even nadenken hoe we AutoGids de volgende werkdag misschien nog wat beter kunnen maken. En daar, beste lezer, zouden we u graag ook eens een stem in geven. Of u nu een abonnee bent, een regelmatige of eerder een occasionele lezer, we zouden het bijzonder op prijs stellen als u deelneemt aan de enquête die we tot 30 november op onze website, autogids.be, hebben staan.

Het vraagt maar enkele minuten om die in te vullen, maar een massale deelname zal ons in staat stellen om de inhoud van het magazine nog veel beter op uw wensen en noden af te stemmen. Testen we wel nog altijd (vooral) de auto’s die u het meest interesseren? Gaat de aandacht van onze journalisten wel voldoende naar de rij- en zoveel andere eigenschappen waar u als potentiële autokoper ook het meeste belang aan hecht? Vindt u onze dossiers relevant en interessant? Zou u misschien nog wat meer retroverhalen willen lezen? En mag er zelfs af en toe beetje autosport bij zijn? Of nog wat vaker een motorfietstest?

Om het hier even heel kort samen te vatten: raken we wel nog altijd de juiste snaren? Hoe enthousiast we zelf vaak over onze tests en andere verhalen zijn, onze baas betaalt ons natuurlijk in de eerste plaats om u als lezer tevreden te stellen. Lees: u goed te informeren en als het even kan ook nog te amuseren! Grijp via onze enquête dus zeker deze kans om het ons zelf eens te vertellen, u kunt dat desgewenst zelfs helemaal anoniem doen. Al moet u – geheel vrijblijvend dus – natuurlijk wel uw e-mailadres achterlaten als u kans wil maken op een van de vele leuke prijzen die we onder de deelnemers van de enquête gaan verloten. Alvast onze welgemeende dank! 

Ik neem deel aan de Grote Lezersenquête van AutoGids!

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten