Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Evenementen / ING Ardenne Roads 2011

Geschreven door Olivier Duquesne op 26-04-2011

De regelmatigheidsrally ING Ardenne Roads viert zijn tiende verjaardag. De proef vindt plaats op zaterdag 30 april en zondag 1 mei. Het parcours loopt langs Spa, de Hoge Venen en Luxemburg.

130 teams zullen op zaterdag 30 april aan de start verschijnen van de ING Ardenne Roads 2011. Die dag zal de tiende editie van deze regelmatigheidsrally eventjes Luxemburg aandoen. Spa, de waterstad, blijft echter het verzamelpunt van deze proef. Op zaterdagavond is er bovendien een gala-avond in het casino van Spa voorzien om de verjaardag van het evenement te vieren. Op zondag 1 mei zullen de deelnemers de landschappen van de Hoge Venen ontdekken. Het parcours strekt zich uit over meer dan 500 kilometer.

Alle deelnemende auto's dateren van voor 1970. We vinden er zelfs vooroorlogse wagens terug. Van de 130 ingeschreven auto's vermelden we enkele vrij zeldzame modellen, zoals een Armstrong Siddeley Special Six uit 1938, een Ashley 750 uit 1957, een Arnolt-Bristol Bolide Competition uit 1954, een Ferrari 250 GT Spyder uit 1961, een Porsche Apal en een AC Bristol, beide uit 1957. Voor de rest zullen er nog talloze prestigieuze merken te zien zijn, waaronder Aston Martins, Bentleys, Jaguars en Porsches.
Foto's: beelden van de editie 2010

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten