Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / BMW 2-Reeks coupé en cabrio ondergaan retouches

Verwachte lancering : 01-07-2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 11-05-2017

De BMW 2-Reeks Coupé en Cabriolet hebben recht op een reeks aanpassingen en verbeteringen. Een bijgepoederd gezicht, een hertekend dashboard en een aanraakscherm, dat zijn de belangrijkste veranderingen.

De BMW 2-Reeks Coupé en Cabriolet ondergaan in juli een paar lichte retouches. De achterwielaandrijvers (met vierwielaandrijving als optie) raken niet aan hun motorenpalet van 136 pk (218i en 218d) tot 340 pk (M240i). Ze krijgen echter wel grotere ‘nieren’ in de neus en nieuwe ledkoplampen. Ook de achterlichtblokken gebruiken ledtechnologie. Verder krijgen de open en gesloten 2-Reeksen drie nieuwe koetswerktinten en nieuwe velgen.

Veranderingen aan boord

De aanpassingen zijn veel grondiger in het interieur. Zo krijgen de coupé en de cabriolet een hertekend dashboard met tellers met zwarte achtergrond en is een bekerhouder met een rolschermpje toegevoegd. Verder is een nieuwe stoelbekleding geïntroduceerd en zijn een paar details hertekend zoals het handschoenenkastje. Qua telematica zijn een usb-poort en Bluetooth standaard. Het multimediasysteem Professional van zijn kant krijgt een 8,8 duim groot aanraakscherm. De iDrive Touch-bedieningsknop kan een aanraakpad krijgen. En verder biedt een ingebouwde sim-kaart toegang tot heel wat geconnecteerde diensten.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten