Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Genève 2016 / Peugeot 2008: tijd voor een make-over

Verwachte lancering : 01-04-2016

Geschreven door Olivier Duquesne op 18-02-2016

De 2008, de kleine SUV van Peugeot, heeft recht op enkele retouches voor het salon van Genève. Zo is de auto onder andere uitgerust met nieuwe technologie, zoals de mogelijkheid om je smartphoneomgeving te kopiëren op het scherm.

De restyling van de cross-over Peugeot 2008 omvat een nieuw radiatorrooster met kleine verchroomde rechthoekjes en, centraal, het leeuwenlogo. Maar de terugkeer van de leeuw is niet het enige kenmerk van deze facelift, die bedoeld is om de Renault Captur het vuur aan de schenen te leggen. Zo moet de antracietzwarte bescherming aan de onderkant van de deuren en de wielkasten de stoere kant van de Fransman benadrukken en krijgt de achtergrond van de lichtblokken ook een zwarte kleur.

Connectiviteit

Naast een nieuw uitrustingsniveau, GT Line gedoopt, omvat de update ook verbeteringen aan het multimediasysteem, met een aanraakscherm dat beter reageert, en een systeem dat het scherm van je smartphone kopieert naar het centrale informatiescherm van de auto (via Mirrorlink of Apple CarPlay). De 2008 is ook verkrijgbaar met een achteruitrijcamera, een automatische noodremfunctie, een parkeerassistent en vijf trekkrachtmodi. Onder de motorkap blijft alles bij het oude en biedt Peugeot zijn 1.2 PureTech op benzine en 1.6 BlueHDi aan.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten