Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Fashion / Pirelli-kalender 2010

Geschreven door Olivier Duquesne op 20-11-2009

Na de Pirelli-kalender van 2008 in China te hebben geschoten en die van 2009 in Botswana, is voor de 37ste editie Brazilië als decor gekozen. Fotograaf van dienst was "enfant terrible" Terry Richardson.

De Pirelli-kalender, die strikt voorbehouden blijft aan een erg select publiek, is een instituut. De erotische kalender is een kunst- en cultobject geworden. Elk jaar poseren de bekendste modellen graag voor de lens van een al even gerenommeerde fotograaf. Voor de zevendertigste jaargang, die van 2010, liet de Italiaanse bandenbouwer zijn oog vallen op de Amerikaanse fotograaf Terry Richardson, die wars is van alle Photoshop-retouches.

De dertig beelden die als illustratie dienen bij de twaalf maanden van het jaar 2010 draaien rond taboes en vleselijke geneugten en spelen met de natuurlijke lichtinval op de vrouwelijke vormen. Het geheel is opgenomen in Braziliaanse decors. Elf modellen leenden hun gezicht en lichaam uit voor deze jaargang: de twee Braziliaanse dames Gracie Carvalho en Ana Beatriz Barros, maar ook de Australische Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw en Miranda Kerr, de Hongaarse Eniko Mihalik, de Nederlandse Marloes Horst, de Britse Lily Cole, Daisy Lowe en Rosie Huntington-Whiteley en ten slotte nog de Servische Georgina Stojilijkovic.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten