Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Innovatie / Boring Company sluit je garage rechtstreeks op tunnelnetwerk aan

Geschreven door David Leclercq op 19-09-2018

Elon Musks bedrijf The Boring Company heeft een vergunning gekregen om een lift te maken die de garage van een huis rechtstreeks aansluit op het beroemde tunnelnetwerk dat het autoverkeer moet verminderen.

The Boring Company is ondertussen een oude bekende uit het rijk van Elon Musk (Tesla). Het bedrijf wil autotunnels onder Los Angeles aanleggen om de verkeersdoorstroming te verbeteren. Ter herinnering: in februari 2017 is het bedrijf begonnen met de graafwerken aan een 9 meter brede, 15 meter lange en 4,6 meter diepe tunnel op het terrein van Space X (het ruimtevaartbedrijf van Musk) in Los Angeles, omdat daar geen vergunning voor nodig was.

Recht van in je garage

Er komt nu een evolutie op het idee: de Californische stad Hawthorne heeft groen licht gegeven om een autolift te bouwen in privégarages. Het idee is eenvoudig: de auto wordt naar beneden gebracht, naar een eerste tunnel. Die leidt dan naar het hoofdtunnelnetwerk. Of het concept financieel haalbaar kan zijn en hoeveel het publiek zou moeten betalen om er gebruik van te mogen maken, blijft nog een open vraag. Er is nog geen enkele datum vastgelegd voor de ingebruikname of voor het aanbieden aan het grote publiek.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten