Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Lifestyle / Fast X in de zalen vanaf 17 mei 2023

Fast X, het alweer tiende deel van de franchise Fast & Furious, valt vanaf woensdag 17 mei 2023 te bekijken de Belgische bioscoop.

De echte autofans betreuren de weg die de Fast & Furious-films zijn ingeslagen, want met elke nieuwe film speelden de auto's een steeds kleinere rol. Maar de spektakelwaarde nam wel sterk toe, waardoor we opnieuw uitkijken naar het alweer tiende deel van deze filmfranchise: Fast X. Wat moet je weten?

Releasedatum

De Belgische release van Fast X is voor woensdag 17 mei 2023. Dan kan je deel 10 bekijken in de belangrijkste filmzalen van ons land.

Het plot

Dominic Toretto moet zijn crew en zijn familie beschermen tegen Dante Reyes, de zoon van drugsbaron Hernan Reyes. Die wil wraak nemen voor het verlies van het fortuin van zijn familie bij de overval in Rio de Janeiro. Daarbij worden de grove middelen niet geschuwd.

Regisseur

Louis Leterrier, bekend van onder meer Transporter (2002), The Incredible Hulk (2008) en Clash of the Titans (2010)

Hoofdrolspelers

Vin Diesel kruipt opnieuw in de huid van Dominic Toretto, zijn vrouw Letty wordt vertolkt door Michelle Rodriguez. De schurk van dienst is Jason Mamoa, die gestalte geeft aan Dante Reyes. Ook van de partij in Fast X: Jason Statham (Deckard Shaw), Tyrese Gibson (Roman Pearce), John Cena (Jakob Toretto) en Helen Mirren (Queenie).

Leuke cameo

In Fast X zal je de dochter van wijlen Paul Walker, de grote ster van de eerste FF-films, kunnen spotten: Maedow Walker.

Verrassende comeback

Er is geen spoor van Dwayne Johnson (Luke Hobbs) in Fast X. The Rock kon het immers niet vinden met Vin Diesel en besloot Fast & Furious de rug toe te keren. Maar tijdens de aftiteling kom Johnson alsnog piepen, wat doet vermoeden dat hij Hobbs opnieuw gaat vertolken in de volgende FF-film.

Leuk weetje

Fast X is het eerste deel van wat de Grote Finale van Fast & Furious genoemd wordt. Maar hoeveel films er nog op de planning staan, blijft onduidelijk. Maar reken op minstens 2 nieuwe FF-episodes.

Trailer

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten