Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden & premières / GimsSwiss – Mazda onthult Zwitsers programma

Geschreven door Laurent Norro op 07-02-2018

Mazda hoopt in Genève de nodige aandacht te trekken met een grondige facelift, een reeks concepts die toekomstige modellen aankondigen en een revolutionaire motor.

Op het autosalon van Genève in maart onthult Mazda niet minder dan 5 nieuwigheden. Een daarvan is een Europese première: de facelift voor de breakversie van de Mazda 6. Voor de gelegenheid verandert die van naam en wordt hij ‘6 Wagon’.

Kai Concept

Naast deze première krijgen we ook een blik op de volgende generatie van de Mazda 3 dankzij de stijlstudie Kai Concept, die op het jongste salon van Tokio werd onthuld. En om de fantasie een beetje te prikkelen brengt de Japanse constructeur ook de Vision Coupé mee, de conceptcar voor een grote vierdeurscoupé die tijdens het 33ste internationale automobielfestival in Parijs nog werd verkozen tot “Mooiste conceptcar van het jaar”. Tot slot toont Mazda op de Zwitserse beurs zijn benzinemotor met zelfontbranding, de Skyactiv-X. Deze “revolutionaire” motor zou in 2019 voor het eerst in een productiemodel opduiken.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten