Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

u -->

Retrosalons / Concours d'élégance Villa d'Este 2011

Geschreven door Olivier Duquesne op 23-05-2011

Op het concours d'élégance van Villa d'Este in Italië zijn weer een handvol modellen in de prijzen gevallen: een Alfa Romeo 6C uit 1942, een Alfa Romeo 33 Stradale uit 1968, de Aston Martin V12 Zagato conceptcar en een motorfiets uit 1910.

Aan de oevers van het Comomeer, in de tuinen van het luxehotel Villa d'Este en op de wegen van Cernobbio kwam een talrijk publiek opdagen om de prestigieuze oldtimers en conceptcars te bewonderen die op het concours d'élégance stonden uitgestald. De veiling trok ook verzamelaars aan. Deze jaarlijkse bijeenkomst net voor Hemelvaart is voor enkele eigenaars van piekfijn gerestaureerde oldtimers de gelegenheid om te hengelen naar een prijs zoals de Trofeo BMW (de organisator van het evenement) en de Coppa d'Oro.

Het publiek van Villa d'Este heeft de gouden beker 'Coppa d'Oro' uitgereikt aan een zwarte Alfa Romeo 6C 2500 SS uit 1942. De jury heeft de Trofeo BMW Group aan gegeven een Alfa Romeo 33 Stradale 2500 SS uit 1968. De titel in de categorie 'Concept Cars & Prototypes' is naar de Aston Martin V12 Zagato gegaan, die bovendien voor het eerst aan het grote publiek getoond werd. Tot slot werden er ook voor de eerste keer motoren tentoongesteld in de tuinen van het paleis. De Trofeo BMW Group voor motorfietsen werd gewonnen door een American Pierce Four uit 1910.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten