Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Salons / Ferrari heeft een California T aangekleed voor Goodwood 2015

Geschreven door David Leclercq op 25-06-2015

Tijdens het Goodwood Festival of Speed 2015 (in het Verenigd Koninkrijk) stelt Ferrari een bijzondere California T voor in zijn VIP-ruimte voorbehouden aan California T-eigenaars. Hij is aangekleed voor polospelers, want polo is een van de nationale sport

Tijdens het Goodwood Festival of Speed 2015 (in het Verenigd Koninkrijk) stelt Ferrari een bijzondere California T voor in zijn VIP-ruimte voorbehouden aan California T-eigenaars. Hij is aangekleed voor polospelers, want polo is een van de nationale sporten van het VK.

Op maat

De California T is tot in de puntjes verzorgd. De lak is een “Italiaans Wit” dat in drie lagen is aangebracht en waar nog een dubbele, asymmetrische band bovenop is gebracht in de kleur “Blu Hellen”. Het interieur is aangekleed met een weelderige leersoort “Blu Sterling” met een paar elementen in “Bianco”. Het sportieve kantje van de California T wordt versterkt door nieuwe twintigduimvelgen in twee kleuren: “Blu Hellen” en “Argento Nurburgring”. Ferrari voegt daar aan toe dat het leer op de stoelen ook bijzonder is, omdat het dankzij een unieke vezelmengeling niet meer dan 0,7 millimeter dik is, waardoor het drie keer minder weegt dan traditioneel leer. Het is bovendien vuur- en waterbestendig, maar laat wel lucht door, zodat het ademt.

Lange traditie

Met dit speciale model wil Ferrari in herinnering brengen dat zijn personaliseringsdienst Tailor Made al sinds de jaren '50 bestaat. Destijds al waren er klanten die hun auto naar hun wensen wouden laten aankleden. Die mode is vandaag nog niet voorbij en je kan ook vandaag nog steeds heel wat elementen van je auto laten aanpassen om hem uniek te maken.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten