Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Honda CR-V: vijfde generatie in 2018

Geschreven door David Leclercq op 19-06-2016

We moeten nog tot 2018 wachten om de nieuwe Honda CR-V te ontdekken, de meest verkochte cross-over van de wereld. Hij zou een nieuw platform gebruiken en tot zeven plaatsen aanbieden.

De volgende generatie van de CR-V wordt in 2018 verwacht en klimt hogerop in het gamma. Hij zou het nieuwe platform van de Civic gebruiken en tot zeven plaatsen aanbieden binnenin. De spionagefoto’s tonen een model met een agressievere stijl, een meer uitgesproken radiatorrooster, een langere motorkap en enkele elementen die eigen zijn aan Acura, het luxemerk van Honda dat alleen in Amerika verkocht wordt. Door de zeven zitplaatsen wordt de CR-V ook iets groter.

Nog meer technologie

De volgende CR-V krijgt meer technologie dan vroeger om zijn plaats aan de top van de categorie te behouden. Hij wordt ook dynamischer om terrein terug te kunnen winnen op de Mazda CX-5, die op dit vlak veel beter in de smaak valt. Het platform moet hierbij helpen. Dit is ook de basis van de nieuwe Civic die later gebruikt wordt in de volgende Accord. Bij de motoren verwachten we ook nieuws. De 1.5 turbobenzine duwt het vermogen naar ongeveer 180 pk. In Europa keren de 1.6 diesels met 120 en 160 pk terug, maar misschien met nog meer vermogen. Wat de transmissie betreft, blijft de CR-V beschikbaar met voor- of vierwielaandrijving.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten