Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Mercedes S-Klasse: facelift in 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-09-2016

De Mercedes S-Klasse gaat onder het mes en kan in 2017 dus op een facelift rekenen. Op het programma: stilistische retouches en zelfrijdende functies.

Volgend jaar zullen we op de opgefriste versie van de Mercedes S-Klasse kunnen rekenen. Op de planning staan enkele esthetische retouches. Zo zal meer bepaald de neus van een nieuwe ledsignatuur kunnen genieten, zoals het filmpje van YouTuber walkoART aangeeft.

Ook binnenin

Verschillende bronnen geven overigens aan dat het interieur ook onder handen genomen zal worden, maar dat gerucht werd nog niet bevestigd. Het stuur zou met name drie in plaats van twee spaken hebben, een look die blijkbaar door de klanten te retro bevonden werd. Verschillende bedieningen zouden overigens een andere plaats krijgen, zoals die tussen het digitale instrumentenpaneel en het infotainmentsysteem.

 

Aandrijfgehelen? 

Op motorisch vlak ligt er ook nog niets vast, maar er wordt gesproken van nieuwe aandrijfgehelen op benzine en diesel, die zowel krachtiger als zuiniger zijn. De lancering van de gerestylede S-Klasse zal in de loop van 2017 (in Genève?) gebeuren. Maar de eerste exemplaren zullen niet voor eind 2017 of begin 2018 geleverd worden.

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten