Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Mercedes S-Klasse Cabriolet tegen 2016

Verwachte lancering : 01-07-2016

Geschreven door David Leclercq op 16-07-2015

VIDEO: op de Nürburgring werd een gecamoufleerde versie van de Mercedes S-Klasse gefilmd. Die zou tegen 2016 op de markt komen.

We hadden niet verwacht dat er ooit echt een cabrioversie zou komen van de Mercedes S-Klasse, maar deze recente video laat iets anders uitschijnen. De auto wordt op dit moment getest op de Nürburgring en zou tegen 2016 op de markt komen.

Traditioneel

De grote cabriolet is uiteraard afgeleid van de S-Klasse Coupé en onderscheidt zich van de roadster SL door zijn stoffen kap, een veel traditionelere oplossing dan een systeem met een hard wegklapdak. Het doelpubliek zou daar de voorkeur aan geven, want ook Bentley verkiest nog steeds stoffen kappen. Onder de motorkap verwachten we enkel edele motoren met 8 of 12 cilinders. Op een diesel hoeven we niet te rekenen, zelfs niet op langere termijn. Uiteraard belooft het prijskaartje elitair te zijn, want hij wordt nog duurder dan de S-Klasse Coupé (basisprijs 128.623 euro). Of de Cabriolet ook de befaamde actieve ophanging Magic Body Control krijgt, is nog niet bekend, maar gezien de manier waarop de grote, zware vierzitter de bochten van de Nordschleife verslindt, lijkt het erop van wel.

De video van de S-Klasse op de Nürburgring vindt u hier:

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten