Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video / BIJZONDER – Red Bull caravanrace in… Nederland, natuurlijk

Geschreven door David Leclercq op 23-04-2018

We kennen Red Bull voor zijn energiedrankjes, maar ook voor de vele extreme en vaak vergezochte sporten die het bedrijf sponsort. Zoals een caravanrace in… Nederland. Waar anders zou je zoiets kunnen organiseren?

Red Bull heeft de gewoonte om allerlei sportevenementen te sponsoren, liefst als het wat extremer kan. Het energiedrankje heeft trouwens zijn eigen F1-renstal. Maar dat is niet het enige. Nieuw op het programma van het Oostenrijkse bedrijf is dit jaar een caravanrace op 20 en 21 mei. En om het nog interessanter te maken, zitten Red Bull F1-rijders Verstappen en Ricciardo in de jury.

Iedereen mag deelnemen

Het wordt trouwens nog beter: iedereen mag deelnemen aan de race, die plaats vindt op het circuit van Zandvoort. Je hoeft enkel minstens 3 jaar lang een geldig rijbewijs te hebben en een filmpje uploaden op YouTube of Vimeo met je motivatie. Als je wordt uitgekozen, krijg je een caravan en de nodige spuitbussen om je auto naar believen te decoreren om de race uit te vechten met 13 andere deelnemers. Typisch het soort zotte uitdagingen waar Red Bull zo gekend om staat, net zoals de Nederlanders trouwens. Dat zie je in dit filmpje, waar de ongelooflijke auto’s en spelregels worden voorgesteld. Iets voor jou? Klik dan op deze link.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten