Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video / Ontdek de nieuwe technologieën van jouw auto

Geschreven door Olivier Duquesne op 23-08-2020

Er zit steeds meer technologie in onze auto's, om nieuwe diensten te bieden of om het rijden veiliger of aangenamer te maken. Dit is alles wat je moet weten over de schermen, de geconnecteerde diensten, de rijhulpjes en de nieuwste lampen.

Stel je voor hoe het is om achter het stuur van een hagelnieuwe auto te zitten dankzij deze virtuele 3D-tour in de Audi A3, die als model heeft gespeeld voor onze onderstaande video's over de nieuwste technologieën in de autowereld.

  • De verbinding tussen een auto en je smartphone gaat tegenwoordig verder dan enkel muziek luisteren en bellen via Bluetooth. Er kunnen verschillende diensten worden gekoppeld tijdens het rijden, maar je kan ook toegang krijgen tot je auto om hem vanop afstand in het oog te houden.

  • De nieuwste lampen verlichten de weg beter dan ooit. Maar ook andere weggebruikers worden minder verblind. Allemaal om de veiligheid onderweg en het rijcomfort te verbeteren.

  • De actieve veiligheidssystemen zijn er om de bestuurder te helpen zijn auto te beheersen. Al deze systemen ondersteunen je in verschillende, en soms kritieke, situaties.

  • Waarvoor dienen al die schermen? De nieuwste auto's vervangen hun tellers en meters door digitale displays, die je soms kan aanraken. Ze hebben heel wat functies en kunnen ook aangepast worden naar je eigen smaak.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten