Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video / Ferrari 812 Superfast als ideale daily

Geschreven door Olivier Duquesne op 27-12-2022

Is het mogelijk om je Ferrari dagelijks te gebruiken? Afgaand op de 165.000 kilometer die de Ferrari 812 Superfast van de Nederlandse handelaar en verzamelaar Thijs Timmermans op zijn klok heeft staan, is dat antwoord overduidelijk ‘ja’.

De video toont een Ferrari 812 Superfast die 351 km/u rijdt op de Duitse Autobahn. Niets bijzonders, zou je denken. Op de kanttekening na dan dat de Italiaanse bolide niet bepaald zachtzinnig wordt behandeld door zijn eigenaar, Thijs Timmermans. Naast het feit dat de Nederlander al eens graag het pedal tegen het metal duwt, doet de man dat klaarblijkelijk ook het hele jaar door.

Deze verzamelaar heeft zijn Ferrari 812 Superfast al zodanig veel buiten gehaald dat de Italiaanse auto - die in 2017 werd geregistreerd - ondertussen 165.000 kilometer op de klok heeft staan. Gemiddeld dus 27.000 kilometer per jaar.

En afgaand op de beelden is er geen enkele reden aan te nemen dat hij snel zal stoppen met het verzamelen van kilometers. Waarom zou hij ook? Als je je oren dagelijks kan trakteren op de versterkte symfonie die uit de Novitec-uitlaat komt geblazen, van de eveneens wat opgepepte atmosferische 6,5 liter V12 van 852 pk (in plaats van 800 pk) en 751 Nm (vs. 718 Nm), zou jij het dan laten?

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten