Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video / Tesla wil de hoop doen herleven?

Geschreven door David Leclercq op 14-05-2018

Tesla heeft een kort filmpje op het internet gezet waar we misschien wel de toekomstige Performance-versie zien van de Model 3. Wil Elon Musk ons ongeduld nog wat proberen stillen?

Gaat het om een vergissing of een bewuste communicatiecampagne? In dit filmpje zien we een auto die misschien wel de Model 3 ‘P’ of ‘Performance’, die is aangekondigd voor over ten laatste twee weken.

Twee onthullingen

Sterker nog: we zien hier zelfs twee zaken die we nog niet eerder mochten ontdekken: een zilvergrijze auto die half onder een doek verscholen zit aan het begin van het filmpje – vermoedelijk de Model 3 P, aangezien we daarvoor roodgelakte remklauwen te zien krijgen – en wat verder het interieur van de nieuwe Roadster, waarvan we eerder enkel het koetswerk mochten zien. Ook hier zien we weer een erg zuiver dashboard dat alle functies groepeert op een centraal scherm.

Investeerders bedaren?

Dit filmpje lijkt niet zomaar op te duiken, want Tesla kampt met een aantal problemen: het merk slaagt er niet in om de productie van de Model 3 op snelheid te krijgen, wat zwaar weegt op de aandelenkoers. Sommige speculanten suggereren zelfs dat een faling nakend is en voorspellen dat het eind augustus zo ver is.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten