Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vrije tijd / Lego brengt bouwdoos uit van klassieke Land Rover Defender

Geschreven door Yeelen Möller op 17-03-2023

Na de nieuwe Defender heeft Lego nu ook een bouwdoos ontwikkeld van de klassieke Land Rover Defender 90, compleet met off-roadaccessoires. Maar goedkoop is de doos helaas niet...

Overzicht :

Lego-fanaten met een autohart moeten 4 april vrijhouden in hun agenda, want dan komt de nieuwste bouwdoos van Lego Icons uit: de Land Rover Defender 90 Classic. De kit van 2.336 steentjes viert de 75ste verjaardag van Land Rover en is met een flinke portie geduld uit te bouwen tot een mintgroene en verbazend accurate Defender van 32 cm lang, 16 cm breed en 16 cm hoog. En zoals steeds is er heel wat aandacht gegaan naar de details, met een werkende besturing, een ophanging met serieuze kantelhoeken en zelfs een werkende lier.

Extra accessoires

Maar naast de kale auto zitten er ook heuse off-roadaccessoires in de doos, met bijvoorbeeld reservebanden, een snorkel, een andere voorbumper en een dakrek met jerrycans, een gereedschapskist, een schop, tractieplaten om te ontsnappen aan een losse ondergrond, enzovoort. Het is haast jammer dat er geen elektromotortje in zit om de proef op de som te nemen, maar daar zijn er andere speelgoedmerken voor.

Die aandacht voor detail heeft natuurlijk ook zijn prijs, en die prijs is niet mals: je betaalt 239,99 euro voor de Lego Icons Land Rover Defender 90 Classic. Dat is een kleine 70 euro meer dan wat de moderne Defender van Lego kostte, maar je krijgt er ook iets meer bouwplezier voor terug. 

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten