Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vergelijkende test / Mercedes E 220 d Break tegen Volvo V90 D4 : Champions League

Geschreven door Gaetan Philippe op

Hoe meer Volvo’s grote break zich conformeert, hoe dichter hij in de buurt komt van de tenoren van het genre. De V90 kon niet anders dan de confrontatie op te zoeken met de Mercedes E-Klasse Break.

Deze topmatch vindt plaats op een rustig moment, nu de andere spelers zich klaarmaken voor een opfrisbeurt. Hoewel de huidige Audi A6 Avant onlangs is overgegaan tot de derde fase van zijn carrière en dus nog altijd actief is, weten we dat de vijfde generatie van dit model al gepland is voor 2018… Niet echt fair om een speler die zijn afscheid al heeft aangekondigd, nog verlengingen te laten spelen, zeker niet tegen zulke jonge tegenstanders.

De BMW 5-Reeks zit dan weer in volle generatiewissel, maar de nieuwe Touring is er nog niet. Van de matig succesvolle Jaguar XF Sportbrake kwam voorlopig nog geen vervolg op het aluminium iQ-platform (2015). En na een loopbaan van vier jaar houdt de maar mondjesmaat verkochte Cadillac CTS Wagon het voor bekeken bij de lancering van de derde generatie van de berline. Het aanbod van breaks is beperkt in de eerste divisie…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker