Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / BAIC op het Autosalon van Brussel 2023

Geschreven door Klaas Janssens op 26-12-2022

OneAutomotive komt voor het eerst naar het Autosalon van Brussel en brengt mee: BAIC. Maar welke modellen van de Chinese constructeur staan er op de Brussels Motor Show 2023?

Het vanuit Geel opererende OneAutomotive specialiseert zich sinds 2020 in Chinese constructeurs. Naast DFSK, Seres en SWM mogen ze zich ook de Belgische invoerder van BAIC noemen. En om de naamsbekendheid van hun merken en modellen te vergroten, komen ze in 2023 voor het eerst naar het Autosalon van Brussel. Met een Europese première voor BAIC, want de vernieuwde X55 was nog niet eerder in onze contreien te bewonderen.

De BAIC X55 is een 4,62 meter lage SUV die aangedreven wordt door een 1,5 liter-turbobenzine die 177 pk op de voorwielen zet via een gerobotiseerde zevenbak met dubbele koppeling. Bij OneAutomotive kan je ook een LPG-installatie laten plaatsen. De BAIC X55 is in België te koop voor een bedrag van 31.490 euro (btw inclusief). Leuk om weten: de motor is van Mitsubishi-origine en het chassis van Mercedes-makelij.

Op de BMS tekent ook de compactere BAIC X35 present. Je vindt BAIC, samen met de andere merken van OneAutomotive, in paleis 9 van de Heizel.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Welke modellen brengt BAIC in 2023 mee naar het Autosalon van Brussel?

 

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten