Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Cupra neemt UrbanRebel naar Autosalon Brussel 2023

Geschreven door Klaas Janssens op 21-10-2022

Cupra neemt een elektrische conceptcar mee naar het Autosalon. Op de Brussels Motor Show 2023 zal je de UrbanRebel Concept bewonderen.

UPDATE: Cupra laat weten dat de Tavascan Concept niet naar het Autosalon komt. De elektrische SUV wordt vervangen door de Cupra Leon e-Racer die kampioen werd in het eTCR-kampioenschap.

Net zoals andere D'Ieteren-merken tekent ook Cupra present op het Autosalon van Brussel, dat georganiseerd wordt van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023. De Spaanse constructeur deelt Paleis 11 van de Brussels Expo met onder meer Audi, Seat, Skoda en Volkswagen, maar ook met Bentley, Bugatti, Lamborghini, Rimac en Porsche. Zelfs Microlino komt naar de Heizel.

Inmiddels maakt Cupra werk van de Brussels Motor Show. Zo leerden we dat ze niet een, maar twee elektrische conceptcars zouden meenemen naar het Autosalon van Brussel. Dan hebben we het over de UrbanRebel en de Tavascan. De eerste is de voorbode van de elektrische stadswagen - verpakt als raceversie - die in 2024 aan het gamma toegevoegd wordt, de tweede een elektrische SUV die op de planning staat voor 2025. Hopelijk volgen de andere constructeurs van Cupra en brengen ook zij conceptcars en racewagens mee naar het Autosalon.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Cupra UrbanRebel Concept

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten