Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Tuning / Maak een Maybach van je Mercedes E-Klasse voor minder dan €1.000

Geschreven door Yeelen Möller op 20-10-2021

De meeste moderne Mercedessen lijken op elkaar. Wat betekent dat je je E-Klasse kan transformeren tot een Maybach S-Klasse voor minder dan 1.000 euro! Niemand ziet het verschil...

Een Mercedes S-Klasse ombouwen tot een Maybach-look is niet zo verbazingwekkend, net zoals de vele valse AMG's (en Audi RS'en en BMW M's) die je tegenkomt op de weg en op de zoekertjessites met beschrijving "VOLLEDIG AMG UITGEVOERD!!!". Maar een Mercedes E-Klasse die er uitziet als een Maybach S-Klasse? Dat is al wat zeldzamer.

1.100 dollar

De bodykit is het werk van het Chinese Carbest, een handelaar op Alibaba. Voor amper 1.100 Amerikaanse dollar (een kleine 950 euro) krijg je al een volledige bodykit opgestuurd met alles wat je nodig hebt om je W213 E-Klasse (de pre-faceliftversie van het huidige model) te upgraden naar een 3 keer duurdere Mercedes. En gek genoeg ziet het er niet eens zo verkeerd uit!

Addertje onder het gras

Het gevolg van de designafdeling van Mercedes die zijn uiterste best lijkt te doen om de C-, E- en S-Klasses zoveel mogelijk op elkaar te doen lijken. Het addertje? Je moet zelf wel nog voor de juiste (liefst two-tone) lak zien te zorgen, en een passend setje velgen. Ook moet je nog eens 4 vrienden (of één bevriende handelaar) zien te overtuigen om mee te bestellen, want je moet minstens 5 bodykits per keer bestellen. 

Carbest levert trouwens ook nog talloze bodykits voor andere modellen, van BMW's tot Toyota's, om ze een stylingupgrade te geven of gewoon als goedkoper alternatief voor sommige onderdelen als koplampen en dergelijke. Je moet gewoon vertrouwen hebben in de Chinese kwaliteit...

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten