Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Parijs / Balans salon van Parijs 2012

Geschreven door Olivier Duquesne op 15-10-2012

Het Parijse autosalon Mondial de l'Automobile heeft gisteren zijn deuren gesloten. Ondanks 1.231.416 bezoekers en veel internationale uitstraling blijft de organisatie met gemengde gevoelens achter.

Tussen de protestacties van PSA-personeel en de soms minder vrolijke sfeer op sommige stands waren op het salon van Parijs toch heel wat nieuwigheden te zien, waaronder enkele erg mooie auto's. Zo werd de Jaguar F-Type unaniem de mooiste en de meest begerenswaardige auto van deze editie gevonden. Ook de Exagon Furtive-eGT, McLaren P1, Peugeot Onyx en Porsche Panamera Sport Turismo waren een omweg waard. Verder konden we kennis maken met de Opel Adam, de nieuwe Range Rover, de nieuwe Renault Clio, de nieuwe Toyota Auris en de Volkswagen Golf VII.

Ondanks de crisis zet de auto nog steeds aan tot dromen, want liefst 1.231.416 bezoekers zijn naar Parijs afgezakt tijdens de 16 dagen dat het salon toegankelijk was. Het evenement trok ook 12.000 journalisten aan uit 113 landen. Dat maakt van Parijs nog steeds het best bezochte autosalon ter wereld. De volgende editie van de tweejaarlijkse afspraak is gepland voor 4 tot 19 oktober 2014. In de jaren dat er geen Mondial de l'Automobile is in Parijs, neemt Frankfurt het stokje over als groot herfstsalon.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten