Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Banden / Vergelijkende test zomerbanden 2017: welke band is de beste? - GRATIS PDF

Geschreven door David Leclercq op 01-05-2017

Voor een band in het segment van de grotere middenklassers en reisberlines tellen vooral een veilig rijgedrag, rolweerstand en comfort. Welke zomerbanden bieden de beste synthese?

De bandenwereld wordt door elkaar geschud.  Er zijn jonge merken bijgekomen die de premiumconstructeurs hebben ingehaald en die zich opmaken om de oudgedienden wakker te schudden. Deze test moet uitwijzen wat daarvan de gevolgen zijn bij de premium sportbanden voor de hogere middenklasse – zeg maar het D- en E-segment.  Bij het testpanel zitten de nieuwe Continental PremiumContact 6, de al even nieuwe Michelin Pilot Sport 4, de huidige generatie van de Pirelli P Zero, Vredesteins nieuwe topproduct Ultrac Satin, de betaalbare Maxxis Premitra HP5, de Falken Azenis FK510 en de Toyo Proxes Sport. Die nieuwkomers mogen zich meten met de winnaar van afgelopen lente – de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 – en de Hankook Ventus S1 Evo (waarvan het rubbermengsel licht herwerkt werkt) en Dunlop Sport Maxx RT 2.  

Welke band is de beste?

Download hier onze volledige bandenspecial en de vergelijkende test, met de analyse van de metingen en het klassement van alle deelnemende zomerbanden.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten