Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Blog / Audrans verhaal - Marvel-design

De steeds strenger wordende veiligheids- en milieunormen en de wens van constructeurs om 'premium' te ogen, zorgden voor wat eenheidsworst bij het design van nieuwe modellen. Maar dat lijkt te veranderen!

Audrans verhaal is een vleugje humor met de scherpte van zijn potlood. Vandaag heeft onze cartoonist gemerkt dat de constructeurs beginnen te breken met de codes van wat hoort en wat niet qua autodesign, wetten die vooral werden geïntroduceerd met de premiumtrend die de auto-industrie heeft overspoeld.

In plaats van een zoveelste iteratie van hetzelfde basismodel voor te schotelen aan hun klanten, hebben bijvoorbeeld Hyundai, Kia en Peugeot ervoor gekozen om hun klanten visueel te verrassen, met het risico ze van hun melk te brengen. Onze vriend Audran ziet zelfs een X-Men-invloed bij sommige nieuwe modellen. Of het nu om de nieuwe Hyundai Kona gaat met zijn Cyclops-achtige neus, of de nieuwe lichtsignatuur van Peugeot met zijn drie klauwen of leeuwentanden, waar hij dan weer een vleugje Wolverine in opmerkt. Een gespierde verschijning, met andere woorden, met de duidelijke boodschap om niet in de weg te rijden!

 

Audran's verhaal - Marvel style

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten