Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Games en Multimedia / Samsung Galaxy S23 Ultra ook als BMW M Edition

Geschreven door Yeelen Möller op 10-02-2023

De ultieme smartphone voor BMW-fans? Dat moet wel deze Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition zijn, die niet enkel goodies omvat voor je telefoon, maar ook voor in de auto. Maar wij als BMW-land krijgen hem niet...

Er zijn diverse voorbeelden te bedenken van leuke samenwerkingen tussen smartphonefabrikanten en autoconstructeurs. Denk maar aan de Motorola Razr Ferrari-versies uit de jaren nul, de OnePlus 6T en 7T McLaren Edition of de Huawei Mate 20 RS Porsche Design. Het probleem met deze samenwerkingen is dat die leuke smartphone binnen een paar jaar compleet verouderd is en je op zoek moet naar een nieuwe. Wel, die nieuwe 'autotelefoon' is gearriveerd in de vorm van de Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition.

Goodies voor in en uit de auto

De doos van deze S23 Ultra voor BMW-liefhebbers ziet er niet enkel uit als een M3 E30, hij zit ook boordevol goodies. Om te beginnen is er een case die de niergrille van de nieuwste BMW M3 overneemt – ja, die fameuze niergrille. Daarnaast is er ook een sleutelhanger waarvan je het BMW-logo kan verwisselen met 6 verschillende iteraties van het embleem uit verschillende tijdperken van het merk.

Maar in de doos zitten er ook accessoires voor in de auto, zoals een bekerhouder/inductielader (hoe dat precies werkt weten we ook niet), een analoog klokje dat je in een luchtrooster kan hangen en een luchtcompressor voor de banden. Daarnaast krijg je ook nog een fotoboek en een poster, en een specifieke animatie als je de S23 Ultra BMW M Edition opstart. Last but not least: in het pakket zit er ook nog een rijtraining inbegrepen in een BMW Driving Center met professionele begeleiding.

Enkel voor Zuid-Korea

Het slechte nieuws? Al dat leuks is enkel voor Zuid-Koreaanse klanten, ondanks de Belgische voorliefde voor BMW die het merk al twee jaar op rij bovenaan in de verkoopranglijsten zet (of zou daar een andere reden voor zijn?). In Zuid-Korea betaal je omgerekend 1.276 euro voor deze Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, waarvan de oplage beperkt is tot 1.000 exemplaren, tegenover 1.182 euro voor de gewone versie. Geen slechte deal. 

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten