Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Parijs 2016 / Suzuki SX4 S-Cross: lichte facelift

Geschreven door David Leclercq op 29-07-2016

De SX4 S-Cross, de middelgrote SUV van Suzuki, heeft recht op een lichte facelift. Het model krijgt een andere neus en nieuwe aandrijfgehelen.

De Suzuki SX4 S-Cross krijgt een lichte facelift. Die is te herkennen aan een nieuwe neus, die gedomineerd wordt door een brede chromen band en hertekende lichtblokken. De motorkap, vleugels en bumpers hebben recht op een nieuw design.

Onder de motorkap

De belangrijkste wijzigingen zijn te vinden bij de aandrijfgehelen. Zo staat de oude atmosferische 1.6-benzine zijn plaats af aan een volledig nieuwe drukgevoede driecilinder met 112 pk (1 liter cilinderinhoud) en aan een drukgevoede 1.4 met 140 pk. De 1.6 DDIS-diesel blijft echter wel behouden, nog steeds met 120 pk. Er kan nog altijd gekozen worden tussen een manuele versnellingsbak en een automaat, nog altijd met zes verhoudingen, alsook tussen voor- en vierwielaandrijving.

Genereuzer

Ook de uitrusting gaat er ietwat op vooruit. Zo zien we een adaptieve snelheidsregelaar verschijnen en een nieuw infotainmentsysteem, dat het protocol Apple Car Play ondersteunt. De prijzen zijn nog niet bekend.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten