Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / Fiat 500X: facelift met nieuwe kleuren en motoren

Verwachte lancering : 01-02-2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 11-01-2017

De facelift van de Fiat 500X beleeft zijn werelddebuut op het salon van Brussel en heeft vooral gevolgen voor het kleurenpalet. Maar uiteraard zijn er ook wat retouches en motorevoluties.

De facelift van de Fiat 500X brengt drie nieuwe koetswerkkleuren voor de SUV (Metallic Bluejeans of Donatello Bronze als optie en Cappuccino Beige in het standaardaanbod), naast nieuwe beschermingsplaten voor de versie Off-Road Look. Verder zien we nieuwe, lichtmetalen 17-duimvelgen. Aan boord heeft de Italiaan recht op nieuwe stoelen en een verbeterde afwerking voor de middentunnel. Om met zijn tijd mee te gaan, kan de 500X voortaan worden uitgerust met een adaptieve snelheidsregelaar, een waarschuwing voor het overschrijden van een witte lijn en een waarschuwing voor naderend dwarsverkeer bij het achteruit rijden. De grootste wijzigingen zijn in het motorenpalet te vinden.

Nieuwe instapversie

De catalogus van de 500X begint met de 1.3 MultiJet 95 pk en de 1.6 eTorq 110 pk, twee minder krachtige motoren om de SUV aantrekkelijker te maken. Temeer omdat die viercilinders ook verkrijgbaar zijn als Off-Road Look (Cross en Cross Plus). Ander nieuws voor het aanbod is de optionele gerobotiseerde versnellingsbak met dubbele koppeling voor de 1.6 MultiJet (diesel) van 115 pk in combinatie met tweewielaandrijving. Maar Fiat blijft nog steeds de keuze bieden tussen twee of vier aangedreven wielen en heeft ook nog altijd een negentrapsautomaat in het aanbod.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten