Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Tuning / TRE maakt de nieuwe BMW M2 nét iets dikker

Geschreven door Yeelen Möller op 17-04-2023

TRE heeft als eerste tuner een carbon bodykit klaar voor de gloednieuwe BMW M2, die de sportcoupé net dat beetje sportiever maakt. Bovendien belooft de tuner meer downforce en, niet onbelangrijk, een perfecte pasvorm.

De BMW M2 G87 is nog maar net op de markt, we hebben het model zelfs nog niet in België kunnen testen, maar toch zijn er al tuners druk bezig met het verbeteren - of op z'n minst personaliseren - van de Duitse sportcoupé. TRE is alvast de eerste die een volledige bodykit klaar heeft voor het model, met nieuwe bumpers, zijschorten, een splitter en een dikke achtervleugel, zo goed als allemaal uit carbon.

M2 GTS?

En het moet gezegd dat de bodykit de M2 een extra sportieve look geeft, zonder al te veel af te wijken van de fundamenten die BMW zelf heeft gelegd. Het standaard model houdt een beetje het midden tussen subtiel en sportief, deze bodykit kiest resoluut voor dat laatste. Je zou er zelfs een M2 GTS in kunnen zien, toch als je hem iets minder zou verlagen en er OEM-velgen onder monteert.

Perfecte pasvorm

TRE belooft bobendien een perfecte pasvorm dankzij een computergestuurd ontwerp en 3D-scans van het basismodel, maar bij dit soort claims is het natuurlijk altijd eerst zien en dan geloven. Dat de bodykit voor meer downforce zorgt, geloven we wel, zeker met de in drie trappen instelbare achtervleugel en de grote splitter onder de voorbumper. De bodykit is nog niet helemaal klaar voor productie, maar hij zou later dit jaar op de markt moeten komen. Prijzen hebben we dus nog niet.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten