Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vorige autosalons / Nieuw salonplan 2012

Geschreven door Olivier Duquesne op 06-01-2012

Op het salon van Brussel bevinden verschillende constructeurs zich op een andere locatie dan de vorige jaren. Om er wegwijs uit te raken geven we u hierbij een kort overzicht van de belangrijkste verhuizingen.

Verschillende exposanten 'verhuizen' hun stand voor de editie 2012 van het salon van Brussel, van 12 tot 22 januari. De grootste ommekeer is dat de luxeconstructeurs de Patio verlaten. Die wordt nu ingepalmd door de accessoiresector. De luxemerken werden allemaal verzameld in palijs 12. De paleizen 1 en 3 zijn gewijd aan de motorfietsen. De thematische tentoonstelling is terug te vinden in paleis 6. Dit jaar is het thema mythische auto's van de voorbije elf decennia. Verder is de piste voor elektrische auto's dit jaar buiten, tegenover paleis 7. Voor de kinderen werd de Astridhal (de inkomhal als je van parking C komt) omgevormd tot een grote crèche/speelruimte.

Wat de constructeurs betreft, bevindt Ford zich niet langer in paleis 2, maar in paleis 5. Audi en Volkswagen zijn terug te vinden in paleis 11, samen met Seat en Skoda, die eveneens zijn verhuisd. Door de hergroepering van de merken van de Fiat-groep in paleis 4 zitten Jaguar, Land Rover en Suzuki nu in paleis 6. Honda ruilt paleis 8 in voor paleis 7, waar ook de stand van Mazda is. Kia kreeg dan weer een plaatsje in paleis 8 en Hyundai in paleis 9, waar ook de Subaru-stand te zien zal zijn. Saab zal als gevolg van het faillissement van het merk niet van de partij zijn. Een plan kan u

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten