Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Ford retoucheert Courier en Connect

Geschreven door Jean-François Christiaens op 06-12-2017

Na de Custom moderniseert Ford nu ook zijn Courier en Connect. De bestelbreaks krijgen een opgefrist gezicht, een aanraaktablet en nieuwe versnellingsbakken.

Ford heeft een erg breed gamma van utilitaire modellen (de Transit-familie), die allemaal een afgeleide hebben voor personenvervoer (de Tourneo-familie). Nadat grote broer Tourneo Custom een facelift kreeg, is het nu de beurt aan de middenklasser Connect en de compacte Courier. Naast de traditionele aanpassingen aan vooral de voorkant, komt er vooral een nieuwe aanraaktablet met SYNC 3 ter vervanging van het oude infotainmentscherm.

8 versnellingen

Op technisch vlak noteren we de nieuwe manuele zesversnellingsbak, die de oude vijfbak aflost, en dat op alle motorversies van de Courier en de Connect. In combinatie met de 1.5 EcoBlue heeft die laatste ook recht op een nieuwe achttrapsautomaat. De Connect krijgt tot slot nog nieuwe veiligheidsuitrusting, zoals een automatische noodremhulp met voetgangerherkenning en een snelheidsregelaar met verkeersbordherkenning.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten