Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Jaguar XE 300 Sport: 300 pk en vierwielaandrijving

Verwachte lancering : 01-05-2018

Geschreven door Olivier Duquesne op 23-04-2018

De Jaguar XE krijgt een nieuwe uitrustingsversie, de 300 Sport. Die wordt aangedreven door de 300 pk-versie van de 2.0 Ingenium. Verder krijgt hij vierwielaandrijving en een aantal uiterlijke aanpassingen.

De Jaguar XE 300 Sport is een nieuwkomer in de catalogus van de Britse autobouwer. Zijn 2.0-turboviercilinder Ingenium ontwikkelt 300 pk. Hij wordt gecombineerd met vierwielaandrijving en de ZF-achttrapsautomaat. Daarmee sprint de berline van 0 naar 100 km/u in 5,7 seconden. De 300 Sport is herkenbaar aan de buitenspiegelkappen, kofferspoiler en radiatorrand in de kleur Dark Satin Grey. Bovendien staat hij op specifieke 19- of 20-duimvelgen waardoor je zwarte remklauwen met het 300 Sport-logo kan zien. Specifieke kleurtoetsen, stiknaden en modellogo’s brengen een vleugje exclusiviteit in het interieur van de XE. De XF en XF Sportbrake krijgen trouwens ook een 300 Sport-afgeleide.

Update

Verder ondergaat het XE-gamma een aantal technologische aanpassingen. Zo krijgen alle motoren (benzine en diesel) een partikelfilter en worden alle XE’s uitgerust met een digitaal instrumentenbord en het infotainmentsysteem met Touch Pro-navigatie via een aanraakscherm van 10 duim.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten